Coaching

De gesprekken binnen de coaching zijn gericht op de toekomst, maar we hebben ook aandacht voor het heden en verleden. Het doel is dat je jouw mooie hoogsensitieve eigenschappen leert waarderen en deze kunt inzetten voor een toekomst die bij jou past.


Wat de toekomst betreft zullen we kijken naar datgene wat je wilt veranderen in je leven en naar jouw wensen en verlangens. Bij het helder krijgen van jouw wensen zullen we jouw intuïtie stimuleren. Hierbij zal ik verschillende instrumenten inzetten die gericht zijn op jouw ontwikkeling zoals creativiteit, waardenkaartjes en visualisaties. Daarbij houd ik rekening met wat bij jou past. Veiligheid vind ik essentieel voor ontwikkeling. Daarom vind ik een positieve benadering belangrijk.


Mochten er in het dagelijkse leven situaties zijn die jouw ontwikkeling bemoeilijken, dan zullen we daar ook tijd aan besteden. De gesprekken zijn erop gericht dat jij zelf andere manieren vindt om met de belemmeringen om te gaan en je eigen oplossingen ontdekt. 

Als er gebeurtenissen uit het verleden zijn die een negatieve invloed op jouw huidige situatie hebben, zullen we naar een manier zoeken die bij jou past om deze gebeurtenissen te doorleven. Op deze manier kun je de gebeurtenissen een plek geven zodat ze je niet meer dwars zitten en er ruimte voor iets nieuws komt. 

Van harte gun ik jou dat je jouw hoogsensitieve talenten ontdekt en waardeert en dat je van daaruit nieuwe mogelijkheden voor jezelf ziet. Ik wens je toe dat je eigen unieke weg vindt, een weg die bij jou past, zoals jij in wezen bent.