Coaching


“Ik vind onze sessies ontzettend prettig: diepgaand en toch luchtig. Intensief maar ook heel vrij! 
Bij ons eerste gesprek bleek de sensitiviteit een match en dus ook een bespreekbaar onderwerp. Dat had ik niet verwacht, maar werkt erg goed voor mij.
Mijn emotie is dankbaarheid, omdat ik voor mijn gevoel alles mag doen en laten - zowel qua creativiteit als bespreekbare onderwerpen. Ik ervaar dat je de tijd neemt en dat alleen al ontspant. En dat je geen blad voor de mond neemt, haarfijn punten uit mijn verhaal of werk pakt. Dat doe je soms door heel direct je eigen menselijkheid te tonen. Als iets jou raakt in mijn verhaal, dan laat je dat zien. Die spiegel helpt mij enorm, want het leert mij emoties te accepteren. En te weten dat we gelijkwaardig zijn. Volgens mij is dat echt jouw eigen coachingstalent. Daarbij lachen we heel veel en leg je chocola op tafel als ik een rotweek heb, dus ik word naast opgelucht ook vaak erg vrolijk van onze sessies.” (A.S.v.B.)

Coaching


“ Jouw focus is op de ander. Je voelt de ander aan en de ander voelt zich gezien. Je maakt ruimte en hebt échte aandacht. Je wilt weten hoe het zit en je zoekt net zo lang tot je het weet en de ander ook. Je biedt uitnodiging voor verdieping. Als het moeilijk wordt ben je er ook. Je biedt de mogelijkheid om te mogen zijn, wie je bent, om te voelen wat je voelt. Je wilt dat mensen zich veilig voelen om gevoelens te ervaren. Je hebt hier zelf ook voor getreden." (E.v.M.)

Moodboard


“Ik vond het sowieso fijn om met je te hebben over wat er speelde, waar ik naar toe wilde. Ik was vergeten dat je zo aan het 'werk' ging; al pratende een richting bepalen voor het moodboard. Vond dat fijn, helder, en concreet (op een bepaalde manier). Wat het meest is blijven hangen was dat je zo mooi zei: "Als je diep intens ervaart, dan is het ook logisch dat je meer tijd nodig hebt om te verwerken." Dat heb ik als een eye opener ervaren; ja zó zit het! [….] Ik ben niet zo veel bezig met die term [hoog sensitiviteit], maar het voelde even als 'gehoord/gezien worden' en daarmee een soort ontspanning, en da's fijn. Je schept wat mij betreft de juiste sfeer en toon om ontspannen te werk te gaan en toch het ergens over te hebben, zonder dat dat zwaar therapeutisch is.” (N.T.)

Moodboard


"Jouw enthousiasme is aanstekelijk. Je bent betrokken en hebt inzicht voor wat er zich aan dient. Je hebt ideeën van binnenuit, hebt kennis van materiaal en bent direct/ eerlijk." (E.v.M.) 

Moodboard


“ Het voelt juist als lekker bezig zijn, laagdrempelig, knippen en plakken, en mooie beelden selecteren, en het gesprek met jou. In ieder geval verwachtte ik niet iets zwaar therapeutisch, maar een lichte middag waarbij er zonder dat je het door hebt, veel gebeurt, en dingen aan bod komen waar je van te voren niet bij stil had gestaan. Dat je de deur uitloopt, met nieuwe inzichten, moed en inspiratie. (N.T.)

Maak een kaartje voor jezelf


"Ik voel me gedragen door me over te geven aan de opdracht die je geeft, de tijd en ruimte die ervoor staat, de fijne materialen, de plek enz. Ik vind dat een helende ervaring. De manier waarop je het voorbereid, de fijne sfeer, prettige inleiding, de rust en ruimte en het respect van jouw begeleiding  zijn daarbij belangrijk!  Ik voel me daardoor gedragen!”  (H.Z.)

Maak een kaartje voor jezelf


"Ik voelde me heel welkom. Er was aandacht besteed aan de ruimte en er waren lekkere dingen. Het gaf het gevoel "ik ben er voor je." Er waren mooie dingen en mooie papieren. Je kwam met ideeën en zei dan: "Ik heb dit ook nog." Al met al was het heel uitnodigend. Jouw houding gaf ruimte. Je gaf ruimte door wat je zei en wat je deed. Ik zou best nog een keer willen komen. Nu weet ik wat ik kan verwachten. Een volgende keer zou ik er dieper op in gaan. Je kijkt goed naar de stijl van wat iemand maakt en bent daar goed op afgestemd. Je ziet snel wat er bij iemand past en biedt alternatieven aan. Ook de envelop paste helemaal bij mij. Je hebt mij gezien." (D.M.)

Maak een kaartje voor jezelf


“Ik was verrast dat ik uiting kon geven aan mijn emoties juist door creatief bezig te zijn in plaats van deze verbaal te uiten. Wat ik leuk vind is dat je mij wist te stimuleren om daaadwerkelijk iets te creëren en mij er bewust van werd dat ik bezig was met het verwerken van mijn emoties. Je hebt een geschikte ruimte, beschikt over een grote voorraad materialen waarmee gewerkt kan worden en je bent bovendien zeer gastvrij. " (Y.T.)

Coaching


"Erg dankbaar ben ik dat ik bij Coachpraktijk Goud een coachtraject heb gevolgd. Anita luistert goed, sluit goed aan, heeft ontzettend veel kennis en weet daardoor wat zij doet. Ik heb onder andere doormiddel van het talentenspel nieuwe kwaliteiten van mijzelf ontdekt en leren inzetten. Anita wist zo af en toe luchtigheid te brengen middels een grapje waardoor bepaalde momenten niet zo zwaar werden. Dit heb ik als erg plezierig ervaren. Ook heb ik mijzelf kunnen uiten door te schilderen en tekeningen te maken. Ik begon het steeds leuker te vinden om dit te doen en ik vind het bijzonder dat achter de tekeningen zoveel betekenis kan zitten. Ik was iedere keer weer verbaasd dat dit zo kloppend was bij mijn proces. De eigenschappen die bij mijn hoogsensitiviteit komen kijken hebben we aandachtig besproken. Ik ben vooral positiever naar de eigenschappen gaan kijken en ik heb onder andere geleerd om in bepaalde momenten mij niet zo druk te maken en bewuster te genieten. Anita ontzettend bedankt voor alle inzichten die jij me hebt gegeven en kennis die ik van jou heb meegekregen! Dit bijzondere coachtraject zal ik niet meer vergeten." (M.V.)