Tijdens de inspiratie-bijeenkomst "Maak een kaartje voor jezelf' ontstaan er al doende vormen, kleuren en tekst die op dit moment bij jou passen. De workshop is geschikt voor één à twee personen en is zo luchtig of gaat zo diep als jij het wilt en duurt ongeveer twee uur.

Jouw kaart stuur ik na enige tijd naar je op. Op het moment dat je jouw kaart ontvangt en leest, ervaar je wat jij jezelf toewenst voor de toekomst. De kaart kan je richting geven bij beslissingen voor de toekomst.

Het maken van een moodboard is een intuïtieve en creatieve manier om te ontdekken waar je staat in het leven en wat jouw verlangens zijn. Je maakt visueel wat er in je leeft en dit kan heel verhelderend zijn. Deze werkwijze is geschikt voor als je in een verandering in je leven wilt aanbrengen, maar je weet niet wat. Tijdens het maakproces praten we informeel over wat er in jouw leven speelt. Vervolgens kijken we samen naar wat het moodboard voor je betekent. Al met al duurt een bijeenkomst gemiddeld twee à drie uur. 

Je gaat naar huis met een moodboard dat op dat moment bij jou past en duidelijk maakt wat je wilt veranderen in je leven.

​​​

"Ik ben er echt blij mee. Vond 't heel bijzonder hoe natuurlijk en makkelijk 't ook ging. En hoe 'ik' het resultaat is. Weer een bevestiging in gewoon mogen zijn. Dank je voor dit enorme cadeau." (N.T.)